Kun työnantaja on reilu, töihin ei harmita lähteä

Alihankintana oman yrityksensä kautta Peswinille töitä tekevä Jyrki Riikonen on tuntenut toimitusjohtajan jo vuosia. Millaiset ovat kokeneen asentajan mietteet Peswinillä työskentelystä? Lukaise, niin tiedät itsekin.

Jyrki Riikonen muistaa ajan, jolloin Peswinin toimitusjohtaja Tuomas Pellikka oli yksi naapurin pojista. “Niiden aikojen jälkeen vierähti hyvä tovi, ettei nähty ja kuultu toisistamme”, Riikonen kertoo. “Sitten törmättiin uudestaan motocross-piireissä ja tultiin uudestaan tutuiksi. Eräänä kauniina päivänä Tuomas ehdotti yhteistyötä. Aikamme keskusteltuamme näytin vihreää valoa ja kysyin, että ‘mitä tehdään?’ Vastaus tuli kieli poskella: ‘Eiköhän sitä jotain keksitä.’ Tietysti meillä oli ajatuksena, että teollisuuteen lähdetään.”

Työporukkaa Peswinillä Riikonen kuvailee reiluksi ja rempseäksi. “Ihan selkeästi tänne valikoituu tietynlainen porukka”, Riikonen sanoo. “Ollaan samaa heimoa kaikki. Kun tulee kutsu tehtävään, niin ei suoraan sanoen harmita lähteä. Minusta jo se kertoo paljon yrityksestä ja työyhteisöstä, että mentiinpä minne vain, niin aina mennään hyvällä fiiliksellä.”

Kun työnantaja on “hirveän reilu”, työpaikkaa on helppo suositella muillekin. “Tänne sopivat sellaiset ennakkoluulottomat kaverit, jotka ovat valmiita tekemään kaikenmoista”, Riikonen kuvailee. “Täytyy olla valmis ahneesti tarttumaan työnsyrjään, kun ollaan työmaalla. On myös tärkeää, että kotipuolella ja henkilökohtaisessa elämässä kaikki on muutenkin kunnossa. Näissä hommissa ei auta tulla äitiä ikävä, vaikka porukalla tehdäänkin – se on jo puhtaasti työturvallisuus asia, että keskittyminen on kunnossa.”

 


Töihin Peswinille?

Otamme riveihimme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Ota rohkeasti yhteyttä – vastaamme sinulle mahdollisimman pian!