Otto Taskinen - Peswin Oy
Otto Taskinen - Peswin Oy

Oletko koskaan pohtinut millaista on työnjohtajan arki Peswinillä? Entä haluatko tietää, miten Peswinin toiminta eroaa muista yrityksistä?

Työnjohtajana Peswinillä toimiva Otto Taskinen käärii välillä hihansa ja tekee itsekin asennustöitä. “Työnkuvaan kuuluu myös tarjousten hoitamista, työmaasuunnittelua ja projektihoitoa”, hän kuvailee. Peswinille hänet houkutteli halu ryhtyä jälleen yrittäjäksi.

“Työporukka on täällä oman ikäistä ja saman henkistä sakkia. Tunsin heidät jo aiemmin, kun olin Peswinin tilaajana erään pörssiyhtiön palveluksessa. Loppujen lopuksi oli helppoa hypätä mukaan ennalta tuttuun porukkaan.”

Vaikka edellisten työnantajien leivissä tehtiin samoja hommia kuin Peswinillä, erojakin löytyy. “Pienen firman tehokkuus tulee täällä hyvin esiin”, kertoo Taskinen. “Ero on tehokkuudessa, lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna. Aikaa ei huku byrokratian rattaisiin.” Taskisen puhuessa Peswinistä on selvää, että hän arvostaa työnantajan korkealle.

“Meillä työporukka, palkkaus ja työturvallisuus ovat kolme kilpailukykyistä tekijää työmarkkinoilla. Jos tykkää pitkistä työrupeamista ja pitkistä vapaista, Peswin on oikea valinta.”

Taskisen mielestä Peswinillä vallitseva yhteishenki on tärkeä asia työnteon mielekkyyden kannalta. “Täällä vallitsee vahva yhdessä tekemisen fiilis. Jos kaverilla on huolia tai murheita, niin koppia kyllä otetaan ja autetaan parhaimman mukaan.” Entä millainen työntekijä Taskisen mielestä sopisi Peswinin aikaa saavaan työporukkaan?

“Tämä on oiva paikka ihmiselle, jota kiinnostaa uuden oppiminen, haasteiden vastaanottaminen ja itsenäisesti toimiminen. Tärkeintä on asenne, jonka tuo työpaikalle.”

Jaa sosiaalisessa mediassa